Connie Kimer, leder i Nykøbing Falster.

Med Trivsel og Arbejdsglæde med trivselsforum, er trivslen steget, og det kan aflæses direkte i sygefraværet! Jeg kan kun anbefale Trivselsforum, de kan noget, andre ikke kan. 

 Tak til Jane og Michael , det har været et fantastisk og udviklende forløb i har ført os igennem. Nu skal vi bare holde "bolden" igang, så den gode trivsel og arbejdsglæde fortsætter. Hilsen en glad og stolt gruppeleder Connie Kimer.

 

Trivslen steg med 22,1%. Sygefraværet faldt fra 12,3% til 4,9%

 

En af Connie Kimer medarbejder siger det sådan; Pia Gleistrup Dette kursus kan helt klart anbefales:-) total øjenåbner. Hvad det ikke har gjort for mig og mine kolleger kan slet ikke beskrives med ord. Tak til michael og jane for et fantastisk kursus:-)

I en artikel i Folketidende, skrives der således om arbejdspladsen; De mange forandringer og opslidende tilstande stod på over tre år, og arbejdsglæden i gruppen var til sidst under lavpunktet. Efter kursus med Trivselsforum trivsel og arbejdsglæde, siger medarbejderne, vi har fundet arbejdsglæden efter tre hårde år. En hel side pryder Folketidende, hvor en arbejdspladsen fortæller om det forløb de er midt i. Kurset har åbnet deres øjne for hvor forskellige de er og reagere, gruppen siger: ”Når man ved det, er det meget, meget nemmere at tale ordentlig sammen” ”Vi kan alle sammen huske, hvor trist det var at gå på job, og vi vil ikke tilbage, for vi er enige om, at vi VIL have en god arbejdsplads. Der er kun os selv til at skabe den”

 

 

Hvad siger de øvrige medarbejder om kurset. 100% kan bruge det! 100% kan anbefale det!

Øvrige kommentarer:

 

At jeg synes det er et godt kursus og virkelig noget man kan bruge fremadrettet. 

At kurset giver arbejdspladsen et stort løft i den positive retning 

Det er blevet "tilladt" at skubbe til hinanden og spørge om de skal en tur på måtten. Det får os alle til at se på os selv og hinanden, og skaber bedre og positiv stemning.

Det er et kursus der har været godt for mig og godt for mit privatliv, jeg tænker helt anderledes. 

Det kan være med til at løse div konflikter og dermed forbedre trivsel og arbejdsglæden 

det var sjovt 

Dette trivselskursus er anderledes end andre kurser. Her tages der udgangspunkt i hvad den enkelte kan/vil og bør bidrage med. Der bliver et ejerskab af alle udsagn, og derfor giver det mening. Der tales ikke om sygefravær, det er en sidegevinst. 

Man får størrelse forståelse for sine medmennesker og bliver klogere på sig selv. 

Man lærer noget om sig selv og andre 

Synes det har været en øjenåbner 

VORES GRUPPE HAR FÅET MEGET GODT UD AF DETTE KURSUS, DET KAN GODT MÆRKES, BEDRE SAMMENHOLD