Fordi det virker!

Trivslen steg, fra et uacceptabel lav niveau, til et niveau over middel.

Hvordan kan man på bare 6 måneder,  ændre arbejdspladsen så markant.

Det kræver et personale og en leder der vil dette, samt brug af værktøjer der virker og værktøjerne står trivselsforum for.

Inden opstart, fik personalet, 38 personer, et spørgeskema om det psykisk arbejdsmiljø, resultatet var ikke fornøjelig læsning, trivslen lå på 6,9 på en 10 skala, og sammenlignet med danske arbejdspladser, var der markant mange røde pile der pegede nedad. Det var slemt!

Derefter var det bare at komme i arbejdstøjet. Med kun 24 kursus timer fordelt over perioden, samt meget lette hjemme opgaver, ændredes arbejdsmiljøet markant. Ved evaluering efter hele forløbet, kom resultat frem.

Fra et niveau langt under middel, steg tilfredsheden med arbejdspladsen til over middel.

Med værktøjer som trivselsforum, gennem 10 års arbejde har udviklet sammen med mange tusinde medarbejdere, og som ikke er ressource krævende. Ændrede arbejdspladsen trivslen til et flot resultat.

Medarbejderne skriver selv om forløbet:

” Jeg har fået mere forståelse for hvordan mine kollegaer er som mennesker og forståelse hvorfor vi er forskellige. Og ikke mindst hvordan jeg selv er som kollega og hvordan jeg kan arbejde med at blive en bedre kollega. ”

Jeg ser mennesker på en helt anden måde og at ingen er ens...”

Er blevet mere obs på, hvordan jeg virker på andre.”

tænker på hvor godt vi har det nu, efter sådan en hjerne ryster, for det er jo det det er, syntes jeg vi har større forståelse hinanden, - det er meget bedre nu”

 

Læs mere her